.

OM Valley Cruisers Ingeborgbo (VCI)

Valley Cruisers Ingeborgbo är en ideell förening.

Till oss ska alla känna sig välkomna, hos oss har ålder, kön och etnicitet ingen betydelse.

Vi vänder oss till dig som är intresserade av linedance och motorer i all dess former. Men också till dig som bara vill umgås med likasinnade under trevliga omständigheter.

Hela familjen ska kunna ta del av våra aktiviteter oavsett ålder. Vi har kurser i linedance, fikaträffar, familjedagar och utflykter.

Som medlem får du medlemskort och medlemsbrev där du bland annat får information om vad vi planerar under månaden.

Du får köpa reklam billigare. T-shirt, hoodie, keps och mugg mm.

Genom hemsidan får du information om vad vi gör och planerar att göra.

Medlemmarna får utförlig information via mail.

På hemsidan finns också information angående hur du kan stötta föreningen mer än att bli medlem.

Valley Cruiser Linedancers(VCL)

Under vår sektion Valley Cruiser Linedancers erbjuder vi våra medlemmar möjligheten att delta i vår kursverksamhet till rabatterade priser.

Vår förhoppning är att så många som möjligt ska kunna delta i vår kursverksamhet, vi erbjuder därför  våra deltagare humana priser och olika betalningsalternativ.

Försäkringar & Licenser (känn dig trygg)

Vi har ansvarsförsäkring

Medlemmar i föreningen omfattas av vår olycksfallsförsäkring .

Vi har licens för musikanvändning hos STIM och SAMI.

Ordförande:
Lars Sörfjäll

Sekreterare/Kassör/Medelmsansvarig:
Sylvia Sörfjäll.

Ledamöter:
Göran Sandberg
Lena Prochazka
Eleonor Halsius (Kontaktperson för Valley Cruiser Linedancers. Mobil:076-4140806)

Suppleant;
Cecilia Klockar

Besök gärna föreningens hemsida om du vill veta mer om oss.