.

Gravid & Baby Linedance

Dans hjärta-till-hjärta med det käraste du har
Knyt an till den lille via dans och musik !

Vi vänder oss till dig som är gravid och föräldrar med barn upp till 12 månader
Ta med er egen ergonomiska bärsele och upplev glädjen i dans och musik.

"De första 1000 dagarna i livet - tiden mellan befruktningen och barnets 2-årsdag - är ett unikt tillfälle när fysisk, emotionell och psykologisk utveckling under hela livslängden är etablerad." - UNICEF.org

Allt du tänker och känner under dina 9 månader av graviditeten har en direkt inverkan på din baby i livmodern. Det här är en bra tid att öva självvård och göra saker med din partner som lindrar stress och får dig att må bra, som att gå, sjunga eller dansa tillsammans. 

Under andra trimestern ger din kropp plats för din växande baby och du kan känna ditt barns första rörelser. Det här är en underbar tid att komma i kontakt med ditt barn genom prenatal dans, eftersom de utvecklar och upplever livet precis tillsammans med dig. 

Under tredje trimestern har barnets nervsystem utvecklats och du och din partner kan interagera direkt med barnet genom "prenatal stimulering" som att knacka på magen, sjunga till ditt barn och dansa med ditt barn. 

Detta är också en optimal tid att nå ut och få kontakt med gravida mammor och deras partners. 

De personliga kontakterna du skapar under graviditeten kan vara resten av ditt liv.

Dansa-hjärta-till-hjärta med din lilla

Under lektioner är din bebis din danspartner. 

Vi vill se till att du och din danspartner har en säker och glad dansupplevelse tillsammans. 

När du dansar med ditt nyfödda är det viktigt att hålla dina rörelser enkla, skonsamma och avslappnade och fokusera mer på din närvaro och än påp koreografi.

Ditt barn bryr sig inte hur du dansar utan hur du känner dig när du dansar". Var lugn och fridfull när du dansar, och i sin tur kommer ditt barn också att känna sig lugnt och fridfullt.

Vårda ditt barns sociala, språkliga och motoriska utveckling. När ditt barn utvecklas och växer som spädbarn, så gör hans / hennes sociala, språkliga och motoriska färdigheter också. 

Dans med din bebis har många viktiga fördelar för barnet, såsom förbättrad muskeltonus, ökad bentäthet, förbättrad rumsmedvetenhet och nödvändig urladdning av överflödig energi som inte kan frigöras före krypning. 

Socialt har ditt spädbarn möjlighet att interagera med andra såväl som att observera dina interaktioner med andra barn och odla en djup känsla av "familj" och social bindning